Portal
Diensten

Carriers

24/7 online via de carrier van uw keuze

Telecom
Contact

Wilt u meer weten over onze aangesloten carriers?

We helpen u graag verder of bekijk onze carrierlijst

Dataplace voert een carrier neutraal beleid; u als klant heeft daardoor een grote keuzevrijheid in de afname van netwerk- en connectiviteitsdiensten bij de diverse carriers die hun diensten aanbieden vanuit Dataplace. Hierdoor geniet u dan ook van een breed aanbod aan diensten op het gebied van connectiviteit.

24/7 wereldwijde connectiviteit  

De carriers waarmee we samenwerken bieden snelle one-stop verbindingen naar Internet Exchanges en Cloudplatformen. Zo is een verbinding naar bijvoorbeeld Microsoft Azure, Google, Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) of Neutral Interconnect Exchange (NL-IX) een veelgevraagde add-on. Een verbinding met Internet Exchanges alleen is echter onvoldoende om uw connectiviteit 24/7 wereldwijd te waarborgen. Daarom werken we ook met carriers die diensten leveren zoals IP Transit, Multi-home IP, MPLS transport, Remote Peering, IP VPN, Metro VPN, en IP verkeer. Met dit aanbod bent u verzekerd van goede connectiviteit naar en van het internet, wereldwijd.

Carrier neutraal: snel en betrouwbaar dataverkeer

We zijn onafhankelijk zijn van elk netwerk en elke leverancier; onze klanten hebben dan ook een grote keuzevrijheid in de afname van bandbreedte en
connectiviteitsdiensten, bij de diverse carriers bij wie Dataplace is aangesloten. U bepaalt zelf welk netwerk het beste bij u past. En wilt u overstappen op een andere carrier? Dan kan dat te allen tijde.

Carrier neutraal - een open marktplaats voor connectiviteitsdiensten

Om deze carrier neutrale connectiviteit te realiseren, faciliteert Dataplace een open marktplaats waar connectiviteitsdiensten naar keuze kunnen worden ingekocht bij de verschillende leveranciers. Zo beschikt u altijd over toegang tot de services van de carrier van uw keuze. Nieuwe carriers die hun diensten binnen Dataplace willen aanbieden, worden altijd verwelkomd. Zo blijft ons aanbod continu groeien en kunt u altijd rekenen op snel en betrouwbaar dataverkeer. En kunnen wij met recht het label ‘carrier neutraal’ dragen.

Wat zijn de voordelen voor u?

Dataplace faciliteert op haar locaties een vrije marktplaats aan netwerk- en connectiviteitsdiensten. Dat levert u de volgende voordelen op:

  1. Vrijheid: vrijheid in de keuze van elke aanwezige carrier, afgestemd op uw internetconnectiviteitswens of geografische vereisten.
  2. Prijs-kwaliteit: u kiest zelf voor de best presterende netwerken tegen de voor u beste prijs.
  3. Redundante connectiviteit: u heeft de mogelijkheid om voor een volledig redundante, hoogwaardige internetverbinding te kiezen.
  4. Flexibiliteit: veranderingen in uw bedrijf of behoeftes kunnen ervoor zorgen dat u niet langer tevreden bent over de carrier. Een switch naar een andere carrier, of het aansluiten bij meerdere carriers, is altijd mogelijk bij Dataplace

Welke carriers bieden hun diensten aan in de Dataplace datacenters?

Ga naar onze carrierlijst.

Als carrier uw diensten aanbieden binnen Dataplace?

Bent u als carrier mogelijk geïnteresseerd in het aanbieden van uw diensten binnen Dataplace? Wilt u meer informatie over het ontsluiten van Dataplace op uw eigen netwerk? Neem dan contact met ons op.

Susan Megens - DataplaceSteve Ramdharie - Dataplace

ContactOnze experts

Wilt u meer weten over de aangesloten carriers?

We helpen u graag verder.