Portal
Carrier Actie

Fusix Networks

Netwerk
Contact

Wilt u meer weten over onze diensten?

We helpen u graag verder.

Fusix Networks

Over Fusix

Het netwerk van Fusix Networks (AS 57866) is aanwezig in 26 datacenters in Nederland. Wij bieden de snelste en vooral meest stabiele Internet-routes!


Onze klanten zijn zowel IT-bedrijven als andere zakelijke partijen. Hun hoge eisen bedienen we met onze twee onafhankelijke netwerkstructuren met meerdere wereldwijde uplinks, strategisch gekozen peering partners, volledig geïmplementeerde routing security en kwaliteitsmanagement. 

Het product “managed BGP router” voorziet ook uw bedrijf van Internet-toegang via twee, onafhankelijke, active/active verbindingen met real-time SMS alerts als er op 1 van de verbindingen iets mis is. Met de “managed BGP router” hoeft u zelf geen BGP-specialist in huis te hebben om toch de redundancy en stabiliteit van uw eigen, Internet Service Provider-grade netwerk te ervaren. Ook hoeft u niet per se eigen iPv4 adressen te hebben! Dit is ons vlaggeschip-product en het wordt niet aangeboden door onze concurrenten. We leggen u graag uit wat voor uw situatie de voordelen ervan zijn.

Met de Fusix Team!Works portal heeft u zelf, 24/7 en kosteloos, toegang tot relevante, real-time en transparante informatie over de status en de eigenschappen van uw Internetverbinding, zoals bandbreedte-grafieken, inzicht in uw verkeer op IP- en poort-niveau, geautomatiseerde monitoring-meldingen, DDOS filtering, reverse DNS en geautomatiseerd IP prefix management. 

Tot slot is er altijd ons 24/7 Network Operations Center dat verdergaat waar anderen stoppen: we helpen u graag met advies en bij het bouwen van het beste netwerk voor uw situatie. 

Fusix - Internet-connectivity aanbieding

Actie

Eenmalige opstartkosten: 75 euro. 
Optioneel 275 euro, dan zijn de opstart kosten inclusief aanschaf van het “Managed Router” product. U ontvangt 2 x MikroTik routers met BGP-configuratie voor uw Internet-connectivity. Elke router heeft 1 x SFP poort. De apparaten worden uw eigendom en worden geïnstalleerd in uw rack. U hebt ervoor 2U ruimte nodig en voor de power-aansluiting 1 power-poort op A-feed en 1 power-poort op B-feed, allebei voor een Chuco-stekker.

Internet bandbreedte is de eerste 30 dagen volledig gratis.
De eerste 3 maanden zijn contractvrij. Daarna geldt een jaarlijks doorlopend contract.

De maandprijs omvat:
• 99,999% Internet-connectivity SLA;
• 24/7 Network Operations Center;
• geen single points of failure: wij sluiten u aan op 2 gescheiden infrastructuren;
• 2 x 1Gbit poort, of 2 x 10Gbit poort (geen extra kosten voor 10Gbit poorten);
• Bandbreedtemeting met 95% methode, geaggregeerd op alle poorten (OOK als uw netwerk zich in 2 verschillende Dataplace locaties bevindt!);
• IP adressen nodig voor de levering van de dienst;
• Hulp bij de initiële configuratie van BGP;

• Voor de klanten die een managed router hebben gekocht: beheer en ondersteuning van BGP configuratie op de router;
• Real-time SMS (en/of e-mail) over de status van uw Internet-verbindingen.
• Online network tools:
• reverse DNS;
• Internet bandwidth statistieken;
• anti-DDoS response filters. 

Maandprijzen:
100 Mbps - 175 euro 
200 Mbps - 280 euro 
250 Mbps - 310 euro 
300 Mbps - 365 euro 
400 Mbps - 465 euro  
500 Mbps - 500 euro
Andere capaciteiten op verzoek. 

Extra diensten:
Additionele IP bandbreedte: 00,00 euro tijdens 36 uur per maand. Daarna 1,00 euro/Mbps (of minder bij 500 Mbps).
Additionele IPv6 adressen: 00,00 euro;

Additionele IPv4 adressen: 02,00 euro per IP adres per maand 

Meer informatie?

Yulia Makhlin
yulia@fusix.nl
www.fusix.nl
+31 (0) 85 401 4441

Over Dataplace

Dataplace heeft een vijftal moderne TIER III-datacenters in Nederland. Eén gevestigd onder de rook van Rotterdam, de tweede in de regio Utrecht, de derde in Arnhem en de laatste twee in province Brabant. Het zesde datacenter is, Dataplace Amsterdam, is in mei 2020 geopend. Vanaf deze locaties huisvesten wij voor een diversiteit aan klanten zowel grote als kleine IT-omgevingen. Gebouwd vanuit een duidelijke filosofie – waarin betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en continuïteit centraal staan – draaien onze datacenters om onze missie te volbrengen: het 24/7 bieden van continuïteit en kwalitatief hoogstaande datacenterdienstverlening.

Persoonlijk, betrouwbaar, klantgericht

Wat ons onderscheidt van andere datacenters, zijn onze visie en onze persoonlijke benadering. De oorsprong daarvan? Onze eigen ervaringen uit het verleden als klant van verschillende grote datacenters. Die ervaringen, aangevuld met onze ideeën over verbetering van zowel technische aspecten als klantgerichtheid, hebben die visie gevormd. In alles wat wij doen, denken wij vanuit u als eindgebruiker. Van de manier waarop we uw servers inhuizen, tot de manier waarop wij u dagelijks te woord staan op de vloer – over elk detail is nagedacht.