Portal
Breedband
07 okt. 2021

Breedband : "Dankzij ons partnerschap met Dataplace kunnen wij onze klanten het beste van twee werelden bieden.'

Regionaal marktleider in de zakelijke glasvezel internetvoorziening. De lokale internetprovider heeft als missie om Arnhem de snelste internetstad ter wereld te maken.

Contact

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare partner?

We helpen u graag verder.

De lokale internetprovider heeft als missie om Arnhem de snelste internetstad ter wereld te maken. Dave Aaldering, CEO van Breedband Arnhem, ziet in Dataplace een waardevolle partner: “Samen kunnen wij onze klanten het beste van twee werelden bieden: Zowel een stabiele glasvezelverbinding als een bedrijfszekere locatie om hun ICT omgeving onder te brengen. En dat alles onder één dak.”

Voor Breedband Arnhem is het belang van goede housing van de IT-infrastructuur meerledig. Aaldering: “Voor ons staat het creëren van een solide netwerk voor onze klanten op nummer één. Daarbij zijn we mede afhankelijk van de datacenters waarin onze netwerkapparatuur gehuisvest staat. De stabiliteit die het datacenter biedt is namelijk niet alleen van invloed op onze eigen bedrijfscontinuïteit, maar ook op die van onze klanten. Het is dus van essentieel belang dat we blind op onze datacenter partners kunnen vertrouwen. Daarnaast is het ook de plek waar wij ons netwerk koppelen met dat van diverse andere telecomaanbieders. Het carrier neutrale beleid van Dataplace is dan ook een grote pre voor onze klanten.”

Waardevol partnerschap

In Dataplace ziet Aaldering niet alleen een stabiele basis voor zijn bedrijf, maar ook een waardevolle partner: “Het partnerschap dat we hebben, staat bij ons hoog in ’t vaandel. We merken namelijk dat onze klanten behoefte hebben aan de mogelijkheden en dienstverlening zoals Dataplace die biedt. Zoals het kunnen afnemen van housing en glasvezelinternet bij  één provider. Ik vind het dan ook fantastisch dat we hen die service kunnen bieden. Alles onder één dak, via één partij – overzichtelijk en eenvoudig. Dataplace betekent hierin veel voor ons; we zijn echt samenwerkingspartners.”

Dat de samenwerking tussen Breedband Arnhem en Dataplace ook in de toekomst veel zal opleveren, staat voor Aaldering buiten kijf: “Wij blijven ons glasvezelnetwerk uitbreiden en verwachten dat steeds meer bedrijven hun ICT-omgeving in datacenters en in de cloud gaan onderbrengen. Dat onze samenwerking met Dataplace hierbij van grote waarde is, en die groei zal bevorderen, dat moge duidelijk zijn.” Die groei is echter niet het uitgangspunt: “Het belangrijkste is dat we onze opdrachtgevers goed van dienst kunnen zijn en het hen zo makkelijk mogelijk kunnen maken. Daar draait het om. En als dat tot resultaat heeft dat wij daardoor ook groeien, dan is dat een mooi bijkomend resultaat.”

Steve Ramdharie - DataplaceSusan Megens - Dataplace

Contact Onze experts

Wilt u meer weten over onze diensten?

We helpen u graag verder.