Portal
Patrick Graus Proserve

Klantcase Proserve

Als een van de marktleiders op het gebied van IT-solutions is Proserve altijd op zoek naar uitbreiding en verbetering. In de regio Rotterdam bleek Dataplace voor Proserve een aantrekkelijke partij. Een partij met vergelijkbare ideeën als het gaat om uitbreiding en groei.

Download klantcase

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare partner?

We helpen u graag verder.

Voor Proserve is een groot en stabiel netwerk prioriteit nummer één. Als een van de marktleiders op het gebied van IT-solutions is Proserve altijd op zoek naar uitbreiding en verbetering. In de regio Rotterdam bleek Dataplace voor Proserve een aantrekkelijke partij. Een partij met vergelijkbare ideeën als het gaat om uitbreiding en
groei.

Proserve is een Managed & IT Solutions provider binnen de Team.blue. Het bedrijf levert managed infrastructuur-, cloud-, applicatie-, en security oplossingen aan haar klanten, gericht op het garanderen van continuïteit. Proserve is actief sinds 2000 en groeide al snel uit tot een van de marktleiders als het gaat om IT-services. Eén van de core businesses op dit moment is het aanbieden van Cloud-oplossingen. Grauss: “Om Cloud-oplossingen aan te kunnen bieden, is het creëren van een groot en stabiel netwerk vereist. Je moet als bedrijf eigenlijk overal in Nederland zitten. Je wil continuïteit aanbieden en de risico’s tot het absolute minimum beperken. In Dataplace vonden wij een mooie regionale partij om ons netwerk verder uit te breiden.”

“Elk bedrijf dat ook maar raakvlakken heef met de IT weet dat ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Je moet continu proberen te veranderen en te verbeteren. Wij zijn daar zelf mee bezig, maar in Dataplace zien we dat ook. Dat spreekt ons aan in een partner. Daarnaast ligt de lokatie gunstig voor ons, is Dataplace een prettige, betrouwbare partij en is de veiligheid binnen het datacenter goed geregeld. En ook niet onbelangrijk: de prijzen zijn aantrekkelijk.”

Persoonlijke en pragmatische dienstverlening

Proserve huurt de ruimte en racks in het datacenter in Alblasserdam. De persoonlijke dienstverlening en pragmatische manier van aanpakken bevallen het bedrijf goed. Grauss: “We hebben al snel een persoonlijke relatie op kunnen bouwen met de accountmanager en medewerkers van Dataplace. Daardoor zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen als er iets moet gebeuren. Daarnaast zijn de service standaarden en de kwaliteit van de diensten die ze leveren erg hoog.”

Goede prijskwaliteitverhouding

Proserve houdt de ambitie om nog verder uit te breiden. Grauss: “Die ambitie hebben we zeker. En bij Dataplace krijgen we die kans. Ik vind het een erg goede partij voor lokale bedrijven, maar ook voor landelijk opererende ondernemingen die op zoek zijn naar netwerkuitbreiding: de prijskwaliteitverhouding is gewoon erg goed. En het is een prettige, betrouwbare partij.”

Olivier Claessen - DataplacePascal Kruijmel - Dataplace

ContactOnze experts

Wilt u meer weten over onze diensten?

We helpen u graag verder.