Portal
Tekenen contract
28 mei 2020

Compose Network Connections en Dataplace tekenen partnerovereenkomst

Het bedrijf streeft er altijd naar om zo professioneel mogelijk te handelen, zonder daarbij de persoonlijke touch te verliezen. Deze balans herkent zij ook sterk in Dataplace. Onlangs tekenden de twee ambitieuze en innovatieve bedrijven een partnercontract om hun samenwerking officieel vorm te geven.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte rondom alle ontwikkelingen

Het bedrijf streeft er altijd naar om zo professioneel mogelijk te handelen, zonder daarbij de persoonlijke touch te verliezen. Deze balans herkent zij ook sterk in Dataplace. Onlangs tekenden de twee ambitieuze en innovatieve bedrijven een partnercontract om hun samenwerking officieel vorm te geven.

Nick Mauriks, Accountmanager bij Compose, vertelt: “De drijfveer achter het partnerschap is simpel. Een datacentermigratie kan een ingrijpende klus zijn. We willen voor de klant deze transitie zo zorgeloos mogelijk maken. Veel bedrijven willen namelijk érg graag migreren, maar weten niet goed hoe. Hier bieden wij de helpende hand. Klanten worden op een professionele wijze begeleid met het migratieproces. Samen zorgen wij voor een probleemloze overstap naar een van de locaties van Dataplace.

De trend om ICT-omgevingen te verhuizen naar een colocatie partij is duidelijk zichtbaar. Het is voor die partijen vaak moeilijk om een gedegen partner te vinden voor de migratie. Dankzij het nieuwe partnerschap heeft Dataplace dus de zekerheid dat haar klanten voor, tijdens en na de migratie professioneel begeleid kunnen worden door Compose.

Binnen het datacentersegment is Compose namelijk gespecialiseerd in het migreren van ICT-omgevingen. Dit wil zeggen dat zij voornamelijk een adviserende en uitvoerende rol op hun nemen tijdens een datacenter migratie. Hiervoor is een ‘datacenter migratie team’ opgesteld met tientallen jaren ervaring in de branche. In sommige gevallen treden wij  ‘slechts’ op als kritische sparringpartner; in de meeste gevallen begeleiden wij het complete migratie traject. Uiteindelijk doe je het allemaal samen, maar een helpende hand met de nodige ervaring is vaak wel zo prettig!

Dave Dekkers, Manager Regional & Inside Sales bij Dataplace: “Een van de grootste struikelblokken voor nieuwe klanten van Dataplace is de vraag hoe zij de migratie gaat uitvoeren. Dataplace kan daar bij assisteren, maar nu hebben we een partner gevonden in Compose die onze klant daarin volledig kan ontzorgen. Dit maakt de keus om te migreren naar of van een ander datacenter naar Dataplace veel makkelijker! We kijken uit naar een mooie partnership met Compose!

Over Compose Network Connections

Compose Network Connections is al sinds 1992 actief met oplossingen op het gebied van connectiviteit. Waar het bedrijf circa 28 jaar geleden is begonnen als leverancier van passieve componenten, is zij inmiddels uitgebreid tot een volwaardige adviseur en kennispartner op het gebied van connectiviteit. Connectiviteit begint  al bij de klik die de klant met Compose heeft en vice versa. Naar elkaar luisteren, elkaar informeren, doorvragen. Allemaal zaken die aan de basis staan van een succesvolle samenwerking! www.compose.nl

Nieuws & Pers

Wilt u meer weten over Dataplace?