Portal
Dataplace 10 jaar
15 feb. 2021

Dataplace 10 jaar!

Dataplace 10 jaar, we gaan even terug in de tijd... In 2009 realiseerden Gerben van der Veen samen met Peter Batenburg hun droom om het 'perfecte' datacenter te bouwen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte rondom alle ontwikkelingen

Dataplace 10 jaar, we gaan even terug in de tijd... In 2009 realiseerden Gerben van der Veen samen met Peter Batenburg hun droom om het 'perfecte' datacenter te bouwen.

'Het was in de tijd dat veel bedrijven die stap namen om hun servers extern te laten hosten. De ervaringen die we zelf jarenlang op deden als klant van diverse grote datacenters, en de ideeën en wensen die daaruit voortvloeiden, vormden zich tot een heldere visie. We  wilden gaan voor niets minder dan 100% uptime en 100% klanttevredenheid. Persoonlijk contact met klanten is voor mij altijd belangrijk geweest. Ze vertrouwen ons hun kritieke IT-infrastructuur, hun levenslijn toe, en dat doen ze alleen als ze echt vinden dat we dat vertrouwen waard zijn, zegt GerbenEn zo geschiedde, op 15 februari 2011 is Dataplace in Alblasserdam officieel geopend.

Nu vandaag 10 jaar later.. is Dataplace uitgebreidtot een landelijke datacenter exploitant met zes regionale datacenters verspreid door heel Nederland en is in 2016 onderdeel geworden van de Eurofiber Group. In 2021 maakt Dataplace de transitie naar een digital infrastructure partner.

"Maar niet alleen die groei maakt ons trots. Ook de prettige samenwerkingen die we hebben met vele partners, klanten en leveranciers, de stappen die we hebben gemaakt op het gebied van duurzame bedrijfsvoering en uiteraard de positieve reacties die we hebben mogen ontvangen van onze klanten. Dat is uiteindelijk waar we ons elke dag met passie voor inzetten. Dat is wat onze duurzame groei dagelijks voedt. Ik ben ongelooflijk trots op alle Dataplace-collega's die dit elke dag mogelijk maken en ik wil namens #teamdataplace al onze klanten, partners en leveranciers bedanken voor hun vertrouwen en samenwerking in de afgelopen 10 jaar!", sluit Gerben af.

Via de video willen wij het jubileumjaar van Dataplace aftrappen. Keep you posted! #Dataplace10years

Dataplace 10 jaar!

Nieuws & Pers

Wilt u meer weten over Dataplace?