Portal
Eurofiber Cloud Infra - logo
17 jan. 2022

€ 3500,- voor Stichting Ambulance Wens!

Vanwege corona was het niet mogelijk om onze klanten persoonlijk te bedanken voor de fijne samenwerking en een traditioneel kerstgeschenk te overhandigen. Wij hebben daarom besloten om het budget wat we gereserveerd hebben te schenken aan een goed doel. 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte rondom alle ontwikkelingen

Als blijk van dank en traditie getrouw overhandigen wij onze klanten altijd persoonlijk een kerstgeschenk. Echter was dit niet mogelijk dit jaar. Wij hebben daarom besloten om het budget wat we gereserveerd hebben te schenken aan een goed doel. 

Om ook dit jaar onze klanten onze klanten te bedanken vanwege de goede samenwerking hebben wij vanwege omstandigheden gekozen om het budget wat we gereserveerd hebben te schenken aan een goed doel. Hiervoor lieten wij onze klanten kiezen aan wie wij het geld gaan doneren. Stichting Ambulance Wens was het goede doel met verre weg de meeste stemmen en zij krijgen een bedrag van €3500,- Daarna werd er gekozen voor War Child en met niet zoveel verschil in het aantal stemmen kwam World Animal Protection op nummer drie. Beide goede doelen kregen een bedrag van €1750,-. Onze grote dank gaat uit naar onze klanten voor het stemmen en zijn trots dat we samen met hun deze 3 doelen kunnen ondersteunen met een mooie bijdrage! 

Nieuws & Pers

Wilt u meer weten over Dataplace?