Portal
MatrixMind - logo
27 jan. 2022

MatrixMind ontvangt Advanced Specialization voor Azure Cloud en Azure Networking Services

 

MatrixMind, het bedrijf dat klanten helpt met de architectuur, de inrichting en het beheer van de cloud, heeft de geavanceerde netwerkservices specialisatie voor Microsoft Azure ontvangen. Daarmee is MatrixMind een van de weinige Nederlandse bedrijven met deze prestigieuze onderscheiding.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

 

Utrecht, 27 januari 2022 – MatrixMind, het bedrijf dat klanten helpt met de architectuur, de inrichting en het beheer van de cloud, heeft de geavanceerde netwerkservices specialisatie voor Microsoft Azure ontvangen. Daarmee is MatrixMind een van de weinige Nederlandse bedrijven met deze prestigieuze onderscheiding.

 

Over MatrixMind
MatrixMind, onderdeel van de Eurofiber groep, ondersteunt klanten die de overstap naar de cloud willen maken met cloud consultancy, managed services en support. MatrixMind beschikt tevens over een eigen hybride platform (CloudHub), waarmee organisaties een gecontroleerde overstap naar de cloud kunnen maken. Het bedrijf bedient klanten als GVB, Asics, gemeente Molenlanden, Hoogesteger, gemeente Hollands Kroon en diverse anderen.

Deze onderscheiding helpt ons u beter te kunnen helpen bij het inrichting van een hybride cloud infrastructuur.

Wilt u hierover meer lezen? Klik dan hier

Nieuws & Pers

Wilt u meer weten over Dataplace?