Portal
Logo - Lucrasoft & Dataplace
10 mrt. 2021

Samenwerking tussen Lucrasoft en Dataplace

Samenwerking tussen Lucrasoft en Dataplace

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte rondom alle ontwikkelingen

Samen zorgdragen voor de best passende cloud ondersteuning voor bedrijven; dat is de drijfveer achter de samenwerking tussen Lucrasoft en Dataplace. Lucrasoft ICT Beheer heeft het IaaS-platform van Dataplace getest en doorgelicht op basis van hun expertise en kunnen op deze wijze hun klanten extra ondersteunen bij de transitie naar de Cloud.

Dataplace heeft sinds eind vorig jaar het IaaS-platform (VMware Cloud Director) toegevoegd aan hun productportfolio. Sindsdien zijn Lucrasoft en Dataplace in gesprek over een samenwerking. De aanleiding hiervan was het delen van elkaars expertise bij een businesscase.

De ondertekening van de strategische samenwerkingsovereenkomst is een innovatie van onze cloud diensten. Daarbij wordt gekeken hoe beide partijen elkaar kunnen versterken op dit gebied. De klanten van beide bedrijven kunnen door de krachtenbundeling profiteren van maatwerkoplossingen, die uitstekend passen bij hun wensen op gebied van ICT. Waarbij Dataplace de infrastructuur en Lucrasoft de managed dienstverlening levert.  

"Door de goede relatie die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd heb ik er alle vertrouwen in dat we met Lucrasoft een geschikte partner hebben gevonden om Dataplace te helpen in het uitrollen van de cloud strategie van onze klanten” zegt Fred da Graca van Dataplace. Wouter van Baardewijk van Lucrasoft beaamd dit: “Door de hoge kwaliteit van dienstverlening en de goede relatie die wij al jaren hebben met Dataplace, kijken we er naar uit om dit ook voort te zetten met de cloud oplossingen van Dataplace.”

Nieuws & Pers

Wilt u meer weten over Dataplace?