Portal
Oplossingen

Oplossingen

Oplossingen voor cloud en colocatie, afgestemd op uw organisatie

Server
Contact

Meer weten over onze oplossingen?

We helpen u graag verder.

Colocatie

Veilige en betrouwbare huisvesting voor uw ICT-infrastructuur

Veilige en betrouwbare huisvesting van uw IT-infrastructuur, met 100% uptime, flexibele groeimogelijkheden, goed advies en energiezuinige koelingstechnieken. Met het huren van private rackspace in één van onze state-of-the-art datacenters bent u verzekerd van een veilig en betrouwbaar onderkomen voor uw servers.

Cloud

Hybride oplossingen voor uw ICT-infrastructuur

Hoe blijft u als organisatie innovatief, schaalbaar, wendbaar en flexibel? Met een hybride cloudomgeving houdt u volledige controle over het beheer van uw applicatie- en datalandschap en wint u aan innovatief vermogen én concurrentiekracht.

Connectiviteit

Ondersteunt de continuïteit van uw bedrijfsvoering

Onze koelkast, thermostaat en auto. Wat staat er vandaag de dag niet in verbinding met internet? De beveiliging van ons ‘connected’ leven verdient daarom de hoogste prioriteit. Colocatie (housing) en connectiviteit zijn ook voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering van essentieel belang.

Consultancy

Strategisch advies bij uw digitale transformatie

Behoort u ook tot die bedrijven die digitale transformatie als topprioriteit ziet? De meest voorkomende beweegredenen hiervoor zijn de te verwachten hogere omzet, een groter marktaandeel, lagere kosten, een hogere productiviteit en/of een grotere flexibiliteit. 

Digiscan

Sluit uw digitale infrastructuur nog aan op uw businessmodel?

Ontdek of de continuïteit van uw business voldoende gewaarborgd is via de Digiscan of neem contact met ons op voor een adviesgesprek.