Portal
Oplossingen

Consultancy

Strategisch advies bij uw digitale transformatie 

Ontdek onze diensten
Server
Digiscan

Sluit uw digitale infrastructuur nog aan op uw businessmodel?

Ontdek of de continuïteit van uw business voldoende gewaarborgd is via de Digiscan of neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

Behoort u ook tot die bedrijven die digitale transformatie als topprioriteit ziet? De meest voorkomende beweegredenen hiervoor zijn kostenbesparing, een hogere productiviteit en/of een grotere flexibiliteit. Door uw activiteiten naar de cloud te verplaatsen, voldoet uw organisatie beter aan de eisen en mogelijkheden van het digitale tijdperk waarin wij leven. Bent u er klaar voor om de digitale uitdaging samen met ons aan te gaan?

Wat is de toegevoegde waarde van consultancy?

De meeste organisaties hebben onvoldoende deskundigheid op ICT-gebied in huis. Doordat consultants in korte tijd bij heel veel verschillende bedrijven opdrachten uitvoeren, hebben ze een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Die gebruiken ze om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor de digitale transformatie van uw organisatie. Het inzetten van onze consultants bespaart u veel tijd en kosten en zorgt ervoor dat u de juiste oplossing op het juiste moment geleverd krijgt.

Uw visie, onze diensten: een perfecte match

Wat ons onderscheidt van andere datacenters zijn onze visie en persoonlijke benadering. Die visie komt voort uit onze eigen ervaringen als klant van verschillende grote datacenters, aangevuld met onze ideeën over verbetering van zowel technische aspecten als klantgerichtheid. Een digitale transformatie is immers een proces wat nooit in een keer kan worden afgerond. Daar houden we rekening mee. Wilt u op een gegeven moment aanpassingen doorvoeren? Geen enkel probleem.

Wat kan een consultant voor u betekenen?

De overgang naar de cloud heeft een grote technische en organisatorische impact op uw organisatie. Daarom vinden we het belangrijk om een goede relatie met u op te bouwen. Zodat we uw visie kunnen vertalen naar de juiste strategie. Zitten we op dezelfde lijn, dan maken onze experts een definitief ontwerp met bijbehorende tijdslijnen. Na schriftelijk akkoord zorgen wij ervoor dat alles volgens plan correct en op tijd wordt opgeleverd.

Een betrouwbare partner die met u meedenkt

Dat onze datacenters 24/7 continuïteit en kwalitatief hoogstaande datacenterdienstverlening bieden, spreekt voor zich. Maar waar andere datacenters slechts als leverancier opereren, vormen wij een betrouwbare partner die met u meedenkt en u begeleidt bij elke stap in het onderbrengen van uw ICT-apparatuur. Ook voor Request for Information (RFI) en/of Request for Proposal (RFP)-trajecten kunt u bij ons terecht. U kunt daarbij rekenen op onze jarenlange ervaring en expertise.

Pascal Kruijmel - DataplaceSteve Ramdharie - DataplaceOlivier Claessen - Dataplace

ContactOnze experts

Bent u er klaar voor om de digitale uitdaging samen met ons aan te gaan?

Het inzetten van onze experts bespaart u veel tijd en kosten en zorgt ervoor dat u de juiste oplossing op het juiste moment geleverd krijgt.