Portal
Over Dataplace

Onze impact

De maatschappelijke uitdagingen van vandaag vragen om de digitale oplossingen van morgen. En daar zijn wij op voorbereid.

Rotterdam

De circulaire economie vraagt om intelligente digitale oplossingen. Technologie is niet meer weg te denken uit onze moderne samenleving. Tegelijkertijd ontvouwen verschillende digitale transformaties zich in een adembenemend tempo. De maatschappelijke uitdagingen van vandaag vragen om de digitale oplossingen van morgen. En daar zijn wij op voorbereid.

We leven in een gedigitaliseerde wereld

Informatietechnologie is inmiddels doorgedrongen in de hele samenleving. We gaan naar een Digital Society toe, waarin mensen zich veilig voelen, gezond zijn en een goede werk-privé balans hebben. Met een slimme, open en toegankelijke digitale infrastructuur dragen we bij aan een welvarende digitale samenleving.

Efficiënter werken met slimme ICT-oplossingen

Veel organisaties gebruiken van onze infrastructuur om efficiënter te werken met slimme ICT-oplossingen. Verschillende industrieën hebben de afgelopen jaren ingrijpende veranderingen ondergaan. Neem alleen al de digitale innovaties in de zorg en het onderwijs. We sluiten hele steden aan op een glasvezelinfrastructuur, ontsluiten patiëntendossiers vanuit onze datacenters en worden de mooiste innovaties getest op ons cloudplatform.

Slimmer en duurzamer leven in de Digital Society

In de Digital Society voeren we een groot aantal taken efficiënter en verantwoordelijker uit. Wij werken vanuit huis, hebben toegang tot overheidsdiensten en onze stroomvoorziening is gegarandeerd. We brengen minder tijd door in het verkeer waardoor onze ecologische voetafdruk afneemt. Ons streven is om in 2030 klimaatneutraal te opereren. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de omslag naar een slimmer en duurzamer leven.

In het hart van de digitale samenleving

De kracht van technologie helpt ons om overtuigende oplossingen voor onze klanten te bouwen op onze infrastructuur. Maar ook bij het ontwikkelen van nieuwe diensten, het verbeteren van onze efficiëntie en het opschalen van ons eigen bedrijf. Het is fascinerend wat we kunnen bewerkstelligen met digitale processen, software-gedefinieerde netwerken en kunstmatige intelligentie. We zijn er trots op dat we ons bevinden in het hart van de digitale samenleving. En we nemen graag de verantwoordelijkheid om deze op een duurzame manier altijd beschikbaar te hebben voor u.

Olivier Claessen - DataplaceFred da Graça - DataplacePascal Kruijmel - Dataplace

ContactOnze experts

Wilt u meer weten over Dataplace?

We helpen u graag verder.