Portal
Over Dataplace

Onze visie

Wat ons onderscheidt van andere datacenters, zijn onze visie en onze persoonlijke benadering.

Dataplace Rotterdam_datazaal
Contact

Wilt u meer weten over Dataplace?

We helpen u graag verder.

Onze visie is een open digitale infrastructuur waarbij IT-diensten afzonderlijk worden aangeboden. De Eurofiber Groep is in 2000 opgericht om deze principes vorm te geven en ze zijn nog steeds relevant. Destijds was onze visie baanbrekend. Vandaag de dag heeft dit model zijn waarde bewezen als drijvende kracht achter innovatie.

De vrijheid om te kiezen

Wij geloven dat onze klanten en partners vrij moeten zijn om te kiezen welke diensten zij op ons netwerk willen gebruiken en welke leveranciers zij voor deze diensten willen gebruiken. Onze datacenters bieden deze vrijheid: verbindingen met de buitenwereld (carrier neutraliteit) worden opgezet óf via ons eigen netwerk, óf door gebruik te maken van diensten van andere leveranciers. Dit model biedt onze klanten de mogelijkheid om de IT-oplossing samen te stellen die precies bij hun organisatie past, zonder externe beperkingen.

Flexibiliteit: nu en in de toekomst

IT heeft onze wereld ingrijpend veranderd en zal dat blijven doen. Organisaties hebben behoefte aan een infrastructuur waarmee zij nu en in de toekomst nieuwe ontwikkelingen kunnen zien aankomen en direct actie kunnen ondernemen. Ons open netwerk komt tegemoet aan die behoefte aan flexibiliteit, en gaat hand in hand met betrouwbare dienstverlening waarop onze klanten kunnen rekenen.

Tier III Datacenters

Dataplace heeft een zestal moderne TIER III-datacenters in de regio's Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Arnhem en Brabant. Gebouwd vanuit een duidelijke filosofie – waarin betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en continuïteit centraal staan – draaien onze datacenters om onze missie te volbrengen: het 24/7 bieden van continuïteit en kwalitatief hoogstaande datacenterdienstverlening. Elke dag streven onze medewerkers naar 100% klanttevredenheid en 100% uptime.

Onderscheidend vermogen

Wat ons onderscheidt van andere datacenters, zijn onze visie en onze persoonlijke benadering. De oorsprong daarvan? Onze eigen ervaringen uit het verleden als klant van verschillende grote datacenters. Die ervaringen, aangevuld met onze ideeën over verbetering van zowel technische aspecten als klantgerichtheid, hebben die visie gevormd. In alles wat wij doen, denken wij vanuit u als eindgebruiker. Van de manier waarop we uw servers inhuizen, tot de manier waarop wij u dagelijks te woord staan op de vloer, over elk detail is nagedacht.

Verwachtingen waarmaken

Wij kunnen een totale digitale infrastructuur aanbieden die de business continuïteit van uw organisatie zal waarborgen. Persoonlijk contact, deskundig advies, praktische hulp – welke expertise er ook gewenst is, wij bieden u altijd de ondersteuning die u nodig heeft. Daarbij maken we graag heldere afspraken, waar we ons aan houden. En houden wij het, daar waar zaken soms ingewikkeld lijken, graag duidelijk en eenvoudig. Keep IT simple.

Susan Megens - DataplaceFred da Graça - DataplaceOlivier Claessen - Dataplace

Contact Onze experts

Wilt u meer weten over Dataplace?

We helpen u graag verder.