Portal
Services

Rackspace

Rackspace is wat u nodig heeft als u op zoek bent naar een veilige, afgeschermde ruimte voor uw eigen servers.

Private cage
Contact

Wilt u meer weten over onze diensten?

We helpen u graag verder.

Rackspace huren

Wanneer u op zoek bent naar een veilige, afgeschermde ruimte om uw servers in te huisvesten, is private rackspace huren de juiste oplossing voor u. Private rackspace huren houdt in dat alleen u en uw medewerkers toegang hebben tot het afgesloten rack waarin uw servers staan. De private racks staan 24/7 onbeperkt tot uw beschikking. Zo zijn uw servers altijd binnen handbereik, in één van onze veilige en stabiele Tier III-datacenters in Utrecht, Rotterdam, Arnhem of Brabant.

Waarom uw rackspace huren bij Dataplace?

Met het huren van private rackspace in één van onze state-of-the-art datacenters bent u verzekerd van een veilig en betrouwbaar onderkomen voor uw servers. Onze private racks zijn gesitueerd in afgesloten cold corridors. Hierdoor worden koude en warme luchtstromen van elkaar gescheiden. We reguleren op deze manier de koeling, luchtvochtigheid en (omgevings)temperatuur en creëren zo de optimale condities voor uw servers. Dit wordt 24/7 gemonitord. Onze datacenters zijn bovendien brandveilig ingericht en voldoen aan de hoogste certificeringen op het gebied van databeveiliging. U kunt uw servers dus met een gerust hart achterlaten wanneer u weer huiswaarts keert.

Volledig, half of kwart rack

Bij Dataplace kunt u een volledig 19” private rack huren, maar ook het huren van een half rack of kwart rack is mogelijk. In zowel een volledig rack als in een half of kwart rack bevinden zich standaard twee spanningssloffen (PDU’s); voor elke stroomfeed één. Het stroomverbruik wordt óf achteraf verrekend, per kWh en op basis van daadwerkelijk verbruik, óf vooraf ingekocht.

Afhankelijk van de hoeveelheid servers die uw IT-infrastructuur bevat, bepalen we hoeveel HE uw private rack moet kunnen bevatten. Hierbij kijken we ook naar uw doelstellingen voor de komende jaren. Wordt er groei verwacht? Dan houden we rekening met uitbreiding van het aantal servers. En groeit uw bedrijf onverwacht snel? Dan kunnen we uw servers te allen tijde verhuizen naar een grotere privéruimte binnen ons datacenter.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? U vindt meer informatie hierover bij onze rack opties.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van het huren van racks. Heeft u specifieke wensen of eisen? We bespreken het graag met u in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Olivier Claessen - DataplaceSusan Megens - DataplaceFred da Graça - Dataplace

ContactOnze experts

Wilt u meer weten over onze diensten?

We helpen u graag verder.