Portal
Services

Backup tape rotatieservice

De continuïteit van uw bedrijf is sterk afhankelijk van opgeslagen data. Het maken en veilig bewaren van uw backups is van groot belang.

Vraag offerte aan
DC - lights
Contact

Wilt u meer weten over onze diensten?

We helpen u graag verder.

De continuïteit van uw bedrijf is sterk afhankelijk van opgeslagen data. Het maken en veilig bewaren van uw backups is van groot belang.

Veiligheid voorop met onze back-up rotatieservice

Zodra uw IT-infrastructuur in ons datacenter is geplaatst, wordt het verwisselen en bewaren van uw backup tapes echter een omvangrijke klus. Het herhaaldelijk laten afreizen van een medewerker naar ons datacenter kost u veel tijd en geld – en dat voor een relatief simpele handeling. Onze backup tape rotatieservice biedt dan uitkomst. Hiermee verschaffen we uw bedrijf voornamelijk veel gemak: het gehele proces nemen we u uit handen, van het verwisselen van de tapes, tot het verplaatsen en veilig opslaan ervan. Kortom, met onzece garanderen wij u een veilige afwikkeling van uw back-up procedure.

Uw backup tape dagelijks of wekelijks veilig verwisseld

Onze engineers kunnen uw backup tapes op periodieke basis, bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks, uit uw servers ophalen, verwisselen voor nieuwe tapes en opslaan in onze beveiligde datakluis. We werken hierbij volgens een vast backup tape rotatieservice schema. Dat werkschema wordt uiteraard in overleg opgesteld en vormgegeven naar de agenda van uw bedrijf.

Klimaat gecontroleerd en brandveilig

Om de veiligheid en levensduur van uw backup tapes te waarborgen, worden de tapes opgeslagen in een beveiligde en brandwerende kluis. Deze kluis staat in een aparte ruimte buiten de datazalen, in het brandcompartiment van ons gebouw. Naast dat deze ruimte brandveilig is, worden ook de temperatuur en luchtvochtigheid van deze ruimte gecontroleerd. Zo creëren we de optimale condities om uw tapes te beschermen tegen veroudering, diefstal, brand en andere schade.

Veilig bewaard, eenvoudig hersteld

Het bewaren van uw backup tapes in onze beveiligde datakluis verzekert u van veilige dataopslag van uw bedrijfskritische data. Het geeft u bovendien de mogelijkheid verloren of beschadigde data op ieder moment te herstellen.

Heeft u interesse in onze rotatieservice? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vul het aanvraagformulier in voor een gerichte prijsopgave.

Susan Megens - DataplacePascal Kruijmel - DataplaceSteve Ramdharie - Dataplace

ContactOnze experts

Wilt u meer weten over onze diensten?

We helpen u graag verder.