Portal
Services

Datacenter Migratie

Continuïteit blijft een grote uitdaging; des te meer wanneer uw bedrijf uw servers migreert naar een Datacenter.

Private cage
Contact

Wilt u meer weten over onze services?

We helpen u graag verder.

Het altijd online en beschikbaar zijn van uw IT-omgeving lijkt soms vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Continuïteit blijft een grote uitdaging; des te meer wanneer uw bedrijf uw Servers migreert naar een Datacenter.

Server migratie: hoe waarborg je een goede overgang?

Om de continuïteit te kunnen waarborgen, legt u hoge eisen op aan uw serverruimte, infrastructuur en personeel. 24/7 alert zijn op stabiele verbindingen en veilige housing kost veel tijd en geld. En is er sprake van downtime? Dan betekent dat voor veel bedrijven dat het werk voor een groot gedeelte stil ligt, met de financiële gevolgen van dien. De oplossing voor meer stabiliteit en zekerheid? Server migratie naar een van onze datacenters.

Uw IT-infrastructuur verhuizen ontlast uw bedrijf en personeel en brengt uw uptime naar het hoogst mogelijke niveau. En met onze grote range aan housing mogelijkheden is er voor elk bedrijf een passende oplossing.

Uw server migratie goed geregeld

Een migratie is een omvangrijke klus en komt eigenlijk nooit goed uit. Het plannen ervan kost tijd en die heeft u niet altijd. Daarom bieden wij u bij de verhuizing naar ons datacenter onze verhuisservice aan. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om dit traject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom bekijken we uw specifieke situatie en bespreken we de inrichting van de racks en de benodigde bekabeling. Zodra de te nemen stappen helder zijn, plannen we de server migratie in, op een tijdstip waarop het uw bedrijf het beste uitkomt. En ook tijdens de verhuizing begeleiden we u vakkundig. Daarbij kunt u er tevens op rekenen dat de verhuizing volledig volgens planning en afspraak verloopt. Ook niet onbelangrijk.

Alles in huis voor een soepele migratie

Onze datacenters zijn er volledig op ingericht om servers eenvoudig te verhuizen en verplaatsen:

  • Er is een loading bay aanwezig om uw apparatuur te kunnen lossen;
  • Onze panden zijn volledig drempelloos;
  • Er staan trolleys tot uw beschikking om uw apparatuur makkelijk te kunnen verplaatsen;
  • Er zijn materialen en tools aanwezig die u kunt huren of aanschaffen;
  • U heeft de mogelijkheid uw apparatuur of materialen op te slaan in een beveiligde opslagplaats.

365 dagen per jaar migreren naar Dataplace

Uw server verhuizen naar Dataplace kan het gehele jaar. Overweegt u de stap naar ons datacenter? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en de migratie voor te bereiden.

Pascal Kruijmel - DataplaceFred da Graça - DataplaceSteve Ramdharie - Dataplace

Meer weten over onze support services?Onze experts

Meer weten over remote support?

We helpen u graag verder.