Portal
Services

Overige diensten

Als datacenter stellen wij diverse faciliteiten en diensten beschikbaar om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Dataplace Nedzone - algemene ruimte
Contact

Wilt u meer weten over onze diensten?

We helpen u graag verder.

We zijn niet alleen 24 uur per dag geopend, maar willen ook dat u op elk gewenst moment onderhoud kunt plegen aan uw servers. Onze services zijn erop gericht dat uw IT-
infrastructuur 24/7 draaiende blijft

Pakketdienst

Zijn er onderdelen van uw servers toe aan reparatie of vervanging? Dan laat u de nieuwe onderdelen natuurlijk het liefst direct in ons datacenter afleveren. Dit kan heel eenvoudig via ons klantenportaal: als u hierin de levering van de goederen aanmeldt, dan zijn wij hiervan op de hoogte. Wij zorgen ervoor dat de levering veilig in ontvangst wordt genomen. De ontvangen pakketten worden in een beveiligde opslagruimte in ons datacenter opgeslagen; u ontvangt hiervan bevestiging. Op het moment van afhalen, zal het pakket via authenticatie mee worden gegeven aan de juiste persoon.

Verhuur materialen en opslagruimte

In onze datazalen zijn kluiskasten te huur, waarin u uw eigen gereedschap en reserve onderdelen kunt opslaan. Zo kunt u te allen tijde onderhoud plegen, zonder uw materialen telkens op en neer te hoeven vervoeren. Tevens bieden wij apparatuur en gereedschap te huur aan. U kunt bijvoorbeeld een ATS/STS huren, om uw enkelvoudig aan te sluiten apparatuur alsnog redundant aan te kunnen sluiten.

Verkoop materialen en gereedschappen

Wilt u onderhoud aan uw servers plegen, maar ontbreekt een gedeelte van de materialen of een stuk gereedschap? Geen zorgen; diverse materialen, kabels en gereedschappen zijn in onze datacenters aan te schaffen. Diverse kleine gereedschappen, zoals schroevendraaiers, zijn tevens te leen. Vraag één van de aanwezige engineers en u wordt geholpen. Zo kunt u direct weer verder. 

Olivier Claessen - DataplaceSusan Megens - DataplaceFred da Graça - Dataplace

ContactOnze experts

Wilt u meer weten over onze diensten?

We helpen u graag verder.