Portal

Vacature - Medewerker Afdeling Site Operations

Bekijk onze vacature 

Dataplace Rotterdam_datazaal
Contact

Wilt u reageren op deze vacature?

Stuur dan uw CV en motivatiebrief. 

Als motor van de digitale samenleving is onze open infrastructuur van cruciaal belang om  organisaties te helpen hun potentieel ten volle te benutten. Jij doet hetzelfde. Door onze snelle groei zijn wij op zoek naar een: 

Medewerker Afdeling Site Operations - 40 uur

 

Als motor van de digitale samenleving is onze open infrastructuur van cruciaal belang om organisaties te helpen hun potentieel ten volle te benutten. Jij doet hetzelfde. Door onze snelle groei zijn wij op zoek naar een: Medewerker Afdeling Site Operations

Als Medewerker Afdeling Site Operations ben je van een behoorlijk aantal markten thuis en zal je je bezighouden met het ondersteunen van de technische afdelingen binnen Dataplace.

Je rapporteert aan de Teamlead van Site Operations.

Zo ga jij ondersteuning bieden t.a.v. tijdige opleveringen en inkoop van met klanten afgesproken diensten en uitbreidingen daarop.  Je zal een ondersteunende rol aannemen in het naleven van huisregels het afhandelen van klant klachten en/of geregistreerde kansen ter verbeteringen en het up-to-date houden van de floorplans van alle Dataplace vestigingen.

Daarnaast zal je ondersteuning bieden bij het voeren van correcte en actuele voorraadadministratie (t.b.v. oplevering van diensten aan klanten). Verder zal je ook meehelpen met het facilitair beheer van de datacenter locaties (w.o. schoonmaak kantoor, gebouwen en onderhoud terreinen, ontvangen en begeleiden van bezoekers, bestellen van kantinebenodigdheden) al dan niet uitbesteed en/of geautomatiseerd. Je draait mee in het storingsdienstrooster.

Tot slot ga je een bijdrage leveren aan werkzaamheden omtrent het zowel voorkomen als oplossen van incidenten en calamiteiten.

Bij Dataplace worden we gedreven door een dynamische en proactieve instelling. We vragen onszelf elke dag opnieuw af hoe het de volgende dag beter kan. Wanneer je bij Dataplace aan de slag gaat als Medewerker Afdeling Site Operations, krijg je de kans om de digitale samenleving te versterken. Je werkt samen met de beste experts, je kunt je eigen keuzes maken en je houdt je bezig met netwerken, cloudoplossingen en datacenters die het hart van de samenleving vormen. We willen duurzaam groeien, zowel als organisatie als mensen. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we elke dag moeten bijleren en ons moeten blijven ontwikkelen. We zullen altijd blijven innoveren.

Opleiding en ervaring:

 • LBO/MBO Werk- en denkniveau.
 • In het bezit van NEN3140 certificaat minimaal vakbekwaam persoon.
 • Kennis van en ervaring met koper en glasverbindingen
 • Enige kennis van netwerk & serverapparatuur
 • Beheerst zowel de Engelse als Nederlandse taal
 • Kennis en ervaring met kwaliteitsmanagement

Jouw competentieprofiel:

 • Verantwoordelijkheid (zichzelf en anderen verantwoordelijk houden voor het nakomen van afspraken).
 • Doeltreffend communiceren (ontwikkelen en leveren van verschillende vormen van communicatie waaruit een duidelijk inzicht in de unieke behoeften van verschillende doelgroepen blijkt).
 • Managen van complexiteit (begrijpen van complexe, grote hoeveelheden en soms tegenstrijdige informatie om daarmee problemen op effectieve wijze op te lossen).
 • Zelfontwikkeling (actief zoeken naar nieuwe manieren om te groeien en uitgedaagd te worden aan de hand van zowel formele als informele ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Communicatief vaardig waardoor medewerker durft gevraagd en ongevraagd verbeterpunten aan te dragen

Wij bieden:

Bij Dataplace bieden wij jou een compleet pakket met uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een bedrijfsauto, telefoon en laptop. Je kunt rekenen op een team van fijne collega’s, een goed sociaal beleid, doorgroeimogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief. Kortom; wij bieden jou een werkomgeving waarin collegialiteit, vernieuwing, ontwikkeling en vrijheid centraal staan.

Solliciteren:

Is deze vacature iets voor jou? Dan komen wij graag met je in contact. Stuur ons jouw CV en motivatie toe.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Jan Bonke, Manager Operations via  088 32 827 52 of stuur je CV en motivatie op naar sollicitaties@dataplace.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, echt niet.

Contact

Wilt u reageren op deze vacature?

Stuur uw CV en sollicitatiebrief naar ons.