Portal

Vacature - Online Marketeer 32-40 uur

Bekijk onze vacature 

Dataplace Rotterdam_datazaal
Contact

Wilt u reageren op deze vacature?

Stuur dan uw CV en motivatiebrief. 

Als motor van de digitale samenleving is onze open infrastructuur van cruciaal belang om  organisaties te helpen hun potentieel ten volle te benutten. Door onze snelle groei zijn wij op zoek naar een:

 

Online Marketeer (32-40uur)

Als Online Marketeer ben je mede verantwoordelijk voor alle online kanalen van Eurofiber Cloud Infrastructure Division, waaronder onze websites, marketing automation, en social media kanalen.

Je ontwikkelt campagnes voor sociale advertenties, landingspagina’s en lead nurturing programma’s. Maar daar waar wenselijk ondersteun je onze collega’s ook in alle andere marketingactiviteiten.
Je maakt deel uit van het marketingteam met 3 specialisten en je werkt ook samen met de afdeling Sales, Group Marketing, Product Development en Corporate Communicatie.

Paul Faas, Manager Marketing & business development, wordt je manager.

Bij Eurofiber Cloud Infrastructure worden we gedreven door een dynamische en proactieve instelling. We vragen onszelf elke dag opnieuw af hoe het de volgende dag beter kan. Jij doet hetzelfde.

Wil je van een klant een trouwe partner maken, dan moet je de verwachtingen overtreffen. Het gaat er niet alleen om dat je weet wat de klant nodig heeft, maar ook dat je net die extra stap zet. Je bent een heuse pionier in je dienstverlening, processen en systemen.

Jij snapt hoe CRM systemen zoals AFAS werken, en met sales werk je samen om activiteiten zoveel mogelijk geautomatiseerd te loggen en te sturen op een beter resultaat.

Daarnaast beschik je ook over:

 • 3-5 jaar relevante werkervaring en minimaal een HBO diploma;
 • Aantoonbare ervaring in het ontwikkelen en implementeren van online marketing strategieën in de B2B markt;
 • Ervaring met het meten van social media kanalen en online conversie optimalisatie (SEO en SEA);
 • Ervaring met, Afas, Google Analytics 4, Active Campaign en Pardot is een pré;
 • Werkervaring opgedaan in de IT-branche is een pré.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wanneer je bij Eurofiber Cloud Infrastructure Division aan de slag gaat als Online Marketeer, krijg je de kans om de digitale samenleving te versterken. Je werkt samen met de beste experts, je kunt je eigen keuzes maken en je houdt je bezig met netwerken, cloudoplossingen en datacenters die het hart van de samenleving vormen. We willen duurzaam groeien, zowel als organisatie als mensen. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we elke dag moeten bijleren en ons moeten blijven ontwikkelen. We zullen altijd blijven innoveren.

Dat betekent:

Om je te helpen het onderste uit de kan te halen, hanteren we geen 'one size fits all'-concept. In plaats daarvan bieden we je een hybrideaanpak en de steun die je nodig hebt om jezelf te overtreffen.

 • Een goed salaris op basis van een 40-urenweek, bonuspakket;
 • Flexibele werkuren af te stemmen op je professionele en privé behoeften, waarbij je het merendeel van je tijd doorbrengt in een omgeving waarin jij de beste prestaties levert;
 • Actieve ontwikkeling van je vaardigheden en competenties door middel van talloze opleidingsmogelijkheden;
 • Zeer uitdagende functie binnen een hecht team, waar plezier en samenwerken belangrijk is.
 • Een organisatie die financieel gezond is en veel groeipotentieel heeft.
 • Vakantie nodig? Geen probleem! Bij ons krijg je 29 verlofdagen per jaar, op basis van een 40-urenweek.

 

Solliciteren:

Is deze vacature iets voor jou? Dan komen wij graag met je in contact. Stuur ons jouw CV en motivatie toe.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Paul Faas, Manager Marketing & BD via  06-82899508 of stuur je CV en motivatie op naar sollicitaties@dataplace.com
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, echt niet.

 

Contact

Wilt u reageren op deze vacature?

Stuur uw CV en sollicitatiebrief naar ons.