Portal

Vacature - Senior Vertical Accountmanager (fulltime)

Bekijk onze vacature 

Dataplace Rotterdam_datazaal
Contact

Wilt u reageren op deze vacature?

Stuur dan uw CV en motivatiebrief. 

Dataplace bestaat sinds 2010 en is sinds 2016 onderdeel van de Eurofiber Group. Vanuit zes moderne carrier neutrale Tier III datacenters in de regio’s Rotterdam, Utrecht, Arnhem, Brabant, Steenbergen (Nedzone) en Hoofddorp worden hoogwaardige (twin) datacenterdiensten geleverd. Het onderscheidend vermogen van Dataplace uit zich in kennis en ervaring in datacentermanagement en de persoonlijke aandacht voor klanten. Inmiddels maken vele IT gerelateerde ondernemingen, overheidsinstellingen, zorginstellingen en beursgenoteerde bedrijven tevreden gebruik van de dienstverlening van Dataplace. Naast colocatie biedt Dataplace ook andere diensten zoals connectiviteit en cloud diensten. Door de snelle groei zijn wij op zoek naar een:

Senior Vertical Accountmanager - 40 uur per week 

Als Senior Vertical Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het actief werven van nieuwe klanten en het beheren van een klein aantal strategische accounts. Hierbij beschik je over een klantgerichte en adviserende instelling, die je helpt om succesvol te zijn.

Je levert een actieve bijdrage aan de realisatie van groei van onze organisatie. Je gaat proactief de markt op met de oplossingen van Dataplace. Je hebt het geduld om de soms lange sales trajecten positief te beïnvloeden. Het identificeren van kansen in de markt is een wezenlijk onderdeel van jouw inbreng. Jij bent verantwoordelijk voor de goede opvolging van offertes, RFP’s en aanbestedingen.

Wat wordt er van jou verwacht

  • HBO niveau;
  • Goede commerciële en communicatieve vaardigheden;
  • Een professionele houding die gericht is op samenwerking;
  • Een actieve bijdrage om de uitdagende groeidoelstellingen te realiseren;
  • Een aantal jaren ervaring in een soortgelijke rol;
  • Een netwerk in de datacenterbranche is een pré.

Wat bieden we jou

Een commerciële en zeer uitdagende functie binnen een hecht team, waar plezier en samenwerken belangrijk is. Een organisatie die financieel gezond is en veel groeipotentieel heeft.

Auto, mobiel, laptop en veel persoonlijke aandacht kortom, alles om jou succesvol te laten zijn.

Deze commerciële  uitdaging vraagt om ervaring in adviserend verkopen en kennis over de datacenter branche. Het is een voordeel als je een netwerk hebt in een specifiek marktsegment.

Solliciteren:

Is deze vacature iets voor jou? Dan komen wij graag met je in contact. Stuur ons jouw CV en motivatie toe.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Dave Dekkers Commercial Director via +31 610638913 of stuur je CV en motivatie op naar sollicitaties@dataplace.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, echt niet

Contact

Wilt u reageren op deze vacature?

Stuur uw CV en sollicitatiebrief naar ons.